Hruška debeluška bo prav tako prepričala otroke v zdravo in hrustljavo malico. Hruške nabavimo na lokalni kmetiji, saj vam želimo ponuditi samo najboljše.
Hruško ne olupimo, saj bi s tem izgubili velik del vitaminov. Jo le narežemo na roke in postavimo v liofilizator.
Hruške imajo nizko kalorično vrednost, saj kar 84% plodu sestavlja voda. Večino mikrohranil v hruški predstavljajo ogljikovi hidrati oziroma sladkorji, med katerimi je fruktoze trikrat več kot glukoze, obenem pa so vir prehranskih vlaknin, zaradi česar pripomorejo k urejanju prebave.
Za 100 g liofiliziranih hrušk potrebujemo približno 500 g svežega sadja.
100% naravna in prava hrana. Izdelek je brez dodanega sladkorja, žvepla, konzervansov, umetnih barvil ali arom, brez glutena, veganski, brez GSO.
Pomembno: liofilizirano sadje zelo hitro vpije vlago iz okolja. Po odprtju embalaže z liofliziranimi izdelki je potrebno embalažo dobro zapreti, da se ohrani in tako zaščiti pred zrakom in vlago.