Ročno narezane liofilizirane jagode so okusen in zdrav priboljšek. Jaode niso le odličen dodatek k šampanjcu ali sadica, ampia so tudi bogate z antioksidanti, vitamini, minerali in vlakninami. Ti sadeži so popoln vir vitamina C – celo boljši od citrusov. Redno uživanje jago krepi ožilje in imunski sistem. Zaradi visoke vsebnosti kalija, železa in magnezija so jagode odlične za ljudi s slabokrvnostjo, hipertenzijo..
Za 100 g liofilizirane jagode potrebujemo približno 1100 g svežega sadja.
100% naravna in prava hrana. Izdelek je brez dodanega sladkorja, žvepla, konzervansov, umetnih barvil ali arom, brez glutena, veganski, brez GSO.
Pomembno: liofilizirano sadje zelo hitro vpije vlago iz okolja. Po odprtju embalaže z liofliziranimi izdelki je potrebno embalažo dobro zapreti, da se ohrani in tako zaščiti pred zrakom in vlago.
Za 100 g liofilizirane jagode potrebujemo približno 1100 g svežega sadja.