Kdo smo Fresh bite

Uživamo v svojem delu

Svojim strankam želimo ponuditi le najboljše izdelke, zato smo se osredotočili na domače izdelke, lastne pridelave in pridelke lokalnih pridelovalcev.

O nas

Naša zgodba

Naša zgodba sega že veliko let nazaj, ko sta se babica Aleksandra in dedek Branko odločila, da bosta s svojo ljubeznijo do zemlje in pridelovanja posadila nasad jabolk v okolici doma v Anovcu. Kasneje pa tudi nasad breskev. Prav tako sta imela v najemu sadovnjake na Sremiču. Vsako leto sta jim posvetila ves svoj čas in pridno pridelovala ter poskrbela, da svojim strankam ponudita le najboljše. Tako, sta tudi veliko let hodila na tržnico v Hrastniku in Sevnico ter tako ponudila najboljše breskve daleč okoli.

Kot mladi prevzemnik na kmetiji Robek je moj mož prevzel vajeti na kmetiji in tako sva se skupaj odločila, da bomo svoje znanje posvetili pridelavi jabolk. Tako smo skupaj s pomočjo dedeka in babice obnovili 4 manjše sadovnjake – kateri skupaj zavzemajo 2,5 ha. Ker pa je mož izobražen diplomirani inžinir agronomije in hortikulture nam to še bolje uspeva. Vsako leto se trudimo po najboljših močeh, da pridelamo kakovostna jabolka. Ker pa strmimo samo k najboljšim stvarem uporabljamo standard global gap in izbrana kakovost in s tem dokazujemo, da izredno pazimo pri pridelavi jabolk.

Že dolgo pa sva imela željo iz sadja narediti nekaj več. Želela sva ljudem še bolj približati sadje, zavedava se namreč, da je ključ do našega zdravja in dobrega počutja zdravo prehranjevanje. Želja po tem naju je na kavi s prijateljco pripeljala na liofilizirano sadje.

Hitro sva raziskala kaj je to.

Ko sva skupaj z najinima otrokoma Tilnom in Taro poizkusili to čudovito sadje smo vedeli, da si to želimo jesti vsak dan.

Rodila se je ideja, da bo to način s katerim bomo približali sadje vsem ljudem. Začeli smo projekt v katerega verjamemo 100% in ga boom s srcem zastopali.

In tako se je meseca maja 2022 rodila nova znamka FRESH BITE.

Pod imenom Fresh bite boste lahko najdli samo najkakovostnejše sadje, lokalnih kmetov za katere vemo koliko jim pridelovanje sadja pomeni ter koliko vložijo dela ter znanja v celotni postopek do spravila pridelka. Eksotično sadje, ki ga bomo ponudili bomo kupovali pri preverjenih in certificiranih dobaviteljih.

Ker nam sadje v življenju pomeni veliko, želimo strankam ponuditi le najboljše.

Kontaktni podatki

Ekipa

Vas zanima več? Kontaktirajte naju preko spodnjih kontaktov.

Boštjan

Ustanovitelj

Telefon: 031 347 402

Sandra

Ustanoviteljica

Telefon: 041 965 182

Fresh bite

Delamo z ljubeznijo do narave

2022
Od leta
500
Zadovoljnih strank
20
Izdelkov
150
Kilogramov liofiliziranega sadja